Sezon başında Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz temsilcisinde başarılı bir sezon geçirerek Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. 26 yaşındaki milli futbolcunun performansı, 5 büyük ligden birçok takımın dikkatini çekti.
İNGİLİZ DEVİ KEREM İÇİN HAREKETE GEÇTİ
Manchester United, teknik direktör Ruben Amorim yönetiminde gelecek sezon için kadro planlamasına başladı. İngiliz devi, Kerem Aktürkoğlu transferi için Benfica’nın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Portekiz ekibinin bu transferden en az 50 milyon euro beklentisi olduğu
belirtiliyor.
SEZON PERFORMANSIYLA GÖZ DOLDURDU
Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Benfica formasıyla çıktığı 26 maçta 10 gol ve 5 asistlik performans sergileyerek takımına önemli katkılar sağladı. Milli yıldızın Benfica ile 2029 yılına kadar devam eden sözleşmesi bulunuyor.
BENFICA’DA PARLAYAN YILDIZ
Kerem’in Avrupa’daki bu çıkışı, Türk futbolu adına büyük bir gurur kaynağı olurken, yaz transfer döneminde yıldız futbolcunun takım değiştirebileceği konuşuluyor. Manchester United’ın yanı sıra diğer büyük liglerden de teklifler alması bekleniyor.