CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında yasak aşk iddiaları ortaya atıldı.
DURBAY’DAN AÇIKLAMA: İDDİALARI YALANLADI
Durbay, Özel ile arasında bir ilişki bulunduğu ve bir bebek aldırdığı yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı. Ayrıca, bu iddiaları ortaya atanlarla mahkemede hesaplaşacağını belirtti.
İDDİYI ORTAYA ATAN İSİM İHRAÇ EDİLDİ
Yaşanan gelişmelerin ardından, yasak aşk iddialarını gündeme getiren CHP üyesi gazeteci Ebru Küçükaydın partiden ihraç edildi.
ÖZGÜR ÖZEL'DEN YASAL ADIMLAR
Olayın yankıları sürerken,
gazeteci İsmail Saymaz Özgür Özel ile görüşerek, Özel’in "itibar suikastına" karşı hukuki yollara başvuracağını ve Kemal Kılıçdaroğlu'na da telefon ettiğini aktardı.
KILIÇDAROĞLU'NA İLETİM: ÜÇ KİŞİYİ DAVA EDECEĞİM
Saymaz, Özel'in Kılıçdaroğlu'na "Sizin çevrenizden üç kişi, bu itibarsızlaştırma operasyonunda rol aldı" dediğini ifade etti. Özel, Kılıçdaroğlu'na, "Bu kişileri mahkemeye vereceğim. Bunlar, sizinle iletişimde olan, yanınızda gördüğümüz arkadaşlar" şeklinde konuştu.
KILIÇDAROĞLU'NDAN DESTEK
Saymaz'ın aktardığına göre, Kılıçdaroğlu Özgür Özel'e bu kişileri uyaracağını söyleyerek, "Sizin dava açmak en doğal hakkınız" ifadesini kullandı.